Sieciowanie sprzedaży produktów regionalnych

13 sierpnia 2018
Publikacja: REDAKCJA

Zachęcamy do obejrzenia kolejnego wykładu zarejestrowanego przy okazji konferencji zorganizowanej w ramach realizacji projekt pn. “Zrównoważony rozwój obszarów wiejskich przez żywność wysokiej jakości z naciskiem na produkt lokalny”. Tematyka tego wykładu oscyluje wokół sieciowania sprzedaży produktów regionalnych i została przygotowana przez wybitnego specjalistę, prekursora slow food-u w Polsce Jacka Szklarka.

POLUB NAS NA FACEBOOKU!
SUBSKRYBUJ NASZ KANAŁ!
REKLAMA

KOMENTARZE, OPINIE*

(*) dodając wpis za pomocą poniższego formularza akceptujesz regulamin komentowania

ARTYKUŁY WYBRANE DLA CIEBIE

REKLAMA
Serwis zarejestrowany przez Sąd Okręgowy w Tarnowie - Nr Rej 208
Wszelkie prawa zastrzeżone © Pogórze24.pl